EXPERT Group

Bouw, afbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, aan- en verkoop. Van tekening tot oplevering. Van calculatie tot stucwerk. Van bouwregelgeving tot woningverkoop. En eigenlijk ook nog alles wat er tussen, er voor en er na zit. Dat is Expert Group. Oorspronkelijk begonnen als specialist in de afbouw van zowel particuliere- als zakelijke projecten, heeft Expert Group zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service bouwbedrijf. Full-service in de meest uitgebreide zin van het woord.

Professionals voor beleggingspanden en nieuwbouwwoningen

EXPERT Aan- en verkoop begeleiding

Aan- en verkoopbegeleiding van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen voor particuliere opdrachtgevers en van beleggingspanden voor professionele partijen in binnen- en buitenland. Begeleiden van nieuwbouwprojecten, vernieuwbouwprojecten en particulier opdrachtgeverschap (zelfbouwkavels). Adviseren tijdens tendertrajecten. Taxaties van onroerend goed voor financieringen, fiscale gronden, herpositioneringen en aan- en verkoopbeslissingen. Coördinatie van bouwkundige keuringen en internationale consulting bij aan- en verkoop in Nederland en Turkije. Daarvoor heb je Expert.
Aankoop begeleiding
i

Aankoopbegeleiding

EXPERT begeleidt aankopen voor particuliere opdrachtgevers van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen in binnen en buitenland. Wij treden ook op voor particulieren en professionele partijen bij de aankoop van beleggingspanden.

Verkoop begeleiding
i

Verkoopbegeleiding

Begeleiden van verkoop van particuliere woningen, nieuwbouwwoningen, beleggingsobjecten in binnen- en buitenland. Begeleiden van nieuwbouwprojecten, vernieuwbouwprojecten en particulier opdrachtgeverschap (zelfbouwkavels). Daarnaast adviseren wij diverse professionele partijen tijdens een tendertraject en over de haalbaarheid van hun nieuwbouwplannen.

Waardebepalingen / Taxaties
i

Waardebepalingen / Taxaties

Taxeren van onroerend goed ten behoeve van financieringen, fiscale gronden, herpositionering van lopende projecten, aan- en verkoopbeslissingen en complexgewijze taxaties.

Internationaal / Expats
f

Internationaal / Expats

Bijstaan van internationale cliënten bij aankoop en/of huur van woningen in Europa.

Bouwkundige keuring
i

Bouwkundige keuring

Coördinerende rol in het maken van een afspraak met een extern bouwkundig bureau ten behoeve van een bouwkundige keuring van een woning. Een bouwkundige keuring geeft een gedetailleerd inzicht in de bouwtechnische kwaliteit en de staat van het onderhoud van uw toekomstige woning.

Consulting

Consulting

Met inzet van onze excellente lokale marktkennis en ervaring in Nederland en Turkije, adviseren wij u graag.